TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Acești termeni de utilizare (“Termenii“) stabilesc termenii și condițiile care guvernează (i) accesul la și utilizarea platformei noastre disponibile la adresa URL https://www.bankspot.ro/ (“Platforma“) și (ii) accesul la și utilizarea conținutului Platformei, inclusiv a serviciilor furnizate de Nexspot atât prin intermediul Platformei, cât și în afara acesteia (“Serviciile“). Scopul nostru este de a crea o platformă online care să faciliteze comunicarea dintre persoane care sunt în căutare de credit, companii de brokeraj și entități financiare bancare sau nebancare.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni, deoarece conțin informații importante privind drepturile și obligațiile dumneavoastră. Acești Termeni includ diferite limitări și excluderi, stabilind răspunderea Nexspot, competența în materie de soluționare a disputelor, precum și legislația aplicabilă Termenilor și Serviciilor furnizate de Nexspot.

Acești Termeni sunt un acord între dumneavoastră, (i) în calitate de persoană ce dorește obținerea unui credit, sau (ii) în calitate de companie de brokeraj, sau (iii) în calitate de instituție financiară sau (iv) în calitate de utilizator care doar navighează prin Platforma noastră (“dumneavoastră“, “utilizator“) și Nexspot Technology SRL, cu sediul în București, Sectorul 3, Aleea SLT. ADRIAN CÂRSTEA, Nr. 1, (FOSTA ALEEA RACARI), CAM. 1, Bloc 30B, Scara 1, Etaj 5, Ap. 32, cod de identificare fiscală (CIF) 38147743, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J40/14955/2017 (“Nexspot“, “noi“). Utilizarea Platformei reprezintă confirmarea că înțelegeți și sunteți de acord cu toți acești Termeni.  De asemenea, înainte de a utiliza Platforma, va trebui să acceptați, și în mod expres, acești Termeni. Suntem dispuși să vă punem la dispoziție Platforma numai dacă acceptați toți acești Termeni. În caz contrar, nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați Platforma. În cazul în care utilizați Platforma în numele unei societăți, declarați că aveți dreptul de a accepta acești Termeni în numele societăți respective. Într-un astfel de caz, prin utilizarea termenului “dumneavoastră” în acești Termeni, ne vom referi la societatea pe care o reprezentați.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Dacă facem modificări Termenilor, vom publica versiunea actualizată a Termenilor pe Platformă și vom actualiza data “ultimei actualizări” indicată în partea de sus a acestor Termeni și vă vom informa în mod corespunzător. De asemenea, vă rugăm să verificați periodic acești Termeni. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuată, iar accesul sau utilizarea în continuare a Platformei după ce Termenii au fost actualizați va constitui acceptarea modificărilor.

Platforma are ca scop conectarea persoanelor care sunt în căutare de credit (“Client”), companii de brokeraj (“Broker”) și entități financiare bancare sau nebancare (oricare dintre acestea, “Bancă”).

Prin intermediul Platformei, Clienții și Brokerii pot crea și posta anunțuri/lead-uri privind solicitări de credite („Lead”), iar Băncile pot transmite oferte pentru solicitările de credite (Lead-urile) postate în Platformă.

În acest context, obiectivele principale ale Platformei sunt:

 • Transferul de solicitări și oferte între Client/Broker și Bănci;
 • Obținerea cu o singură solicitare (i.e., publicarea unui Lead) a mai multor oferte din partea Băncilor.

Platforma doar facilitează comunicarea dintre Clienți, Brokeri și Bănci, iar Nexspot nu analizează în niciun moment bonitatea unui Client, acuratețea informațiilor menționate de Clienți sau Brokeri în Lead-urile postate sau ofertele Băncilor. Pentru claritate, Nexspot nu acționează ca un broker cu privire la solicitările de credite și ofertele din cadrul Platformei.

Pentru a avea acces la toate funcționalitățile disponibile pentru fiecare tip de utilizatori (Client, Broker, Bancă), trebuie să vă înregistrați și să creați un cont de utilizator în Platforma noastră (“Cont de Utilizator“).

Pentru a crea Contul de Utilizator, avem nevoie de anumite informații astfel cum sunt indicate în Platformă. Trebuie să furnizați informații exacte, actuale și complete despre Contul de Utilizator.

Clienții pot crea Contul de Utilizator direct în Platformă. În ceea ce privește Brokerii și Băncile, Conturile de Utilizator vor fi create de Nexspot în baza contractului încheiat între Nexspot și Brokeri/Bănci.

Când utilizați Contul de Utilizator, trebuie să luați următoarele măsuri de siguranță: (i) să alegeți o parolă puternică; (ii) să mențineți și să actualizați prompt, după caz, informațiile din Contul de Utilizator (iii) să vă protejați datele Contului de Utilizator și accesul la contul dumneavoastră.

Dacă deveniți conștient de orice utilizare neautorizată a parolei, a datelor Contului de Utilizator sau a Contului de Utilizator, trebuie să ne anunțați imediat.

Înțelegeți și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru toate activitățile care sunt desfășurate în Contul dumneavoastră de Utilizator și, în măsura maximă permisă de lege, acceptați toate riscurile oricărui acces autorizat sau neautorizat la Contul dumneavoastră de Utilizator.

 • Condiții de utilizare a Platformei și de postare a Lead-urilor

Pentru a putea utiliza Platforma în calitate de Client, trebuie să fiți persoană fizică și să aveți minim 18 ani.

Înțelegeți și sunteți de acord că Nexspot are dreptul, în mod discreționar, de a refuza utilizarea Platformei de către un Client. În acest sens, Nexspot are dreptul de a bloca crearea unui Cont de Utilizator de către un Client.

Clientul este unicul responsabil de veridicitatea informațiilor furnizate, iar Nexspot nu își asumă nicio răspundere cu privire la informațiile furnizate de acesta și indicate în Lead.

 • Crearea și publicarea unui Lead

Orice Client care are Contul de Utilizator creat are posibilitatea de a crea și publica un Lead. Clienții sunt singurii responsabili pentru postările lor din Platformă.

Pentru a crea și publica un Lead, un Client trebuie să indice multiple informații (astfel cum sunt indicate în Platformă) care sunt necesare Băncilor pentru a putea analiza solicitarea de credit și bonitatea Clientului și, dacă este cazul, pentru a putea transmite o ofertă Clientului.

Odată publicat un Lead, acesta poate fi vizualizat de toate Băncile din Platformă.

Un Lead nu poate conține:

 • orice link-uri (legături URL), altele decât cele autorizate în mod expres de Nexspot;
 • cuvinte cheie repetate, înșelătoare și care nu sunt relevante pentru Lead-ul respectiv;
 • informații incorecte, false sau înșelătoare;
 • orice alt conținut care încalcă cerințele Conținutului Utilizatorului (așa este definit mai jos).

Nu aveți dreptul să utilizați Platforma pentru (fără limitare):

 • a publica Lead-uri într-un mod care nu respectă legile aplicabile
 • a vinde, promova sau a face publicitate unor produse sau servicii ce nu au legătură cu Lead-ul publicat;
 • a face publicitate unor servicii sexuale;
 • a susține un anumit partid politic, o agendă politică sau o poziție politică;

Nexspot își rezervă dreptul de a elimina orice Lead sau orice conținut din Platformă care nu respectă acești Termeni, precum și atunci când consideră, în mod discreționar, că un Lead nu este în interesul său sau al Platformei.

 • Alte funcții din meniul Platformei

În timp ce utilizați Platforma, aveți posibilitatea de a efectua în orice moment oricare dintre următoarele acțiuni:

 • editare Lead;
 • Vizualizare și acceptare/respingere oferte primite din partea Băncilor;
 • Vizualizare istoric de Lead-uri.
 • Condiții de utilizare a Platformei

Pentru a putea utiliza Platforma în calitate de Broker, trebuie să fiți persoana juridică autorizată în condițiile legislației aplicabile să desfășoare activități de brokeraj de credite.

Crearea Contului de Utilizator și accesul la Platformă pentru Brokeri se efectuează în baza unui contract separat încheiat între Nexspot și Broker. Contractul respectiv va completa Termenii și, totodată, poate conține anumite prevederi și condiții speciale de utilizare a Platformei care pot deroga de la acești Termeni, caz în care se vor aplica dispozițiile contractuale speciale încheiate între Nexspot și Broker. Termenii Platformei, împreună cu contractul încheiat între Nexspot și Broker vor reprezenta întregul contract între Nexspot și Broker.

Fiecare Broker va avea un Cont de Utilizator principal (administrator) și poate avea mai multe Conturi de Utilizatori cu diferite drepturi de acces pentru fiecare dintre agenții (reprezentanții) Brokerului. În sensul acestor Termeni, toate și oricare dintre acțiunile efectuate de agenții Brokerului prin intermediul Platformei în baza Conturilor de Utilizator sunt considerate acțiuni efectuate de Broker.

Înțelegeți și sunteți de acord că Nexspot are dreptul, în mod discreționar, de a refuza utilizarea Platformei de către un Broker. În acest sens, Nexspot are dreptul de a bloca crearea unui Cont de Utilizator de către un Broker.

 • Crearea și publicarea unui Lead

Orice Broker care are Contul de Utilizator creat are posibilitatea de a crea și publica Lead-uri pentru clienții lor. Brokerii sunt singurii responsabili pentru postările lor din Platformă.

Pentru a crea și publica un Lead, un Broker trebuie să indice multiple informații (astfel cum sunt indicate în Platformă) care sunt necesare Băncilor pentru a putea analiza solicitarea de credit și bonitatea clientului Brokerului și, dacă este cazul, pentru a putea transmite o ofertă Brokerului.

Odată publicat un Lead, acesta poate fi vizualizat de toate Băncile din Platformă.

Un Lead nu poate conține:

 • orice link-uri (legături URL), altele decât cele autorizate în mod expres de Nexspot;
 • cuvinte cheie repetate, înșelătoare și care nu sunt relevante pentru Lead-ul respectiv;
 • informații incorecte, false sau înșelătoare;
 • orice alt conținut care încalcă cerințele Conținutului Utilizatorului (așa este definit mai jos).

Nu aveți dreptul să utilizați Platforma pentru (fără limitare):

 • a publica Lead-uri într-un mod care nu respectă legile aplicabile
 • a vinde, promova sau a face publicitate unor produse sau servicii ce nu au legătură cu Lead-ul publicat;
 • a face publicitate unor servicii sexuale;
 • a susține un anumit partid politic, o agendă politică sau o poziție politică;

Nexspot își rezervă dreptul de a elimina orice Lead sau orice conținut din Platformă care nu respectă acești Termeni, precum și atunci când consideră, în mod discreționar, că un Lead nu este în interesul său sau al Platformei.

 • Alte funcții din meniul Platformei

În timp ce utilizați Platforma, aveți posibilitatea de a efectua în orice moment oricare dintre următoarele acțiuni:

 • Editare Lead;
 • Vizualizare istoric de Lead-uri;
 • Vizualizare și acceptare/respingere oferte primite din partea Băncilor;
 • Vizualizare statistici.

Prin intermediul Platformei, Clienții, Brokerii și Băncile pot desfășura anumite activități pre-contractuale unui contract de credit: publicarea de către Client sau Broker a unei solicitări de credit prin intermediul unui Lead, transmiterea unei oferte de către Băncă.

Nexspot doar oferă un mediu de comunicare dintre Clienți, Brokeri și Bănci. Pentru claritate, Nexspot nu este parte în raporturile contractuale dintre Clienți, Brokeri și Bănci și nici nu are vreo calitate în timpul negocierilor derulate pe Platformă.

În cazul în care un Client sau Broker decide acceptarea unei oferte a unei Bănci, Clientul, Brokerul și Banca sunt responsabile pentru încheierea contractului de credit. Pentru claritate, încheierea contractului de credit se realizează în afara Platformei.

Nexspot va putea solicita anumite taxe pentru utilizarea Platformei (“Taxă“). În acest caz, Nexspot va publica taxele de utilizare pe Platformă și va informa în mod corespunzător utilizatorii. Atunci când vom face acest lucru, Taxele se aplică de la data la care se efectuează modificările.

 • Modificarea Taxelor

Avem dreptul de a schimba Taxele din când în când. Atunci când vom face acest lucru, Taxele actualizate se aplică de la data la care se efectuează modificările.

 • Promoții

Avem dreptul de a oferi reduceri de Taxe din când în când. În acest caz, vă vom informa în consecință, iar reducerea se va aplica în conformitate cu condițiile stabilite de Nexspot.

Cu excepția cazului în care este indicat altfel, toate elementele Platformei, toate conținuturile și alte materiale din aceasta sunt deținute de noi (sau, după caz, de licențiatorii noștri) și sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală. Pentru evitarea oricărui dubiu, interfețele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informațiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente și orice altă documentație sau alte materiale auxiliare furnizate (“Conținutul“) sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri și sunt protejate prin drepturi de autor, mărci înregistrate, secrete comerciale și orice alte drepturi de proprietate intelectuală.

Puteți utiliza Platforma și Conținutul exclusiv în scopul indicat în acești Termeni. Cu toate acestea, nu este permisă:

 • utilizarea Platformei sau a conținutului, în afara scopurilor permise;
 • utilizarea oricăror algoritmi, roboți sau metode similare de colectare sau extracție a datelor;
 • cesiunea, licențierea, sublicențierea Conținutului;
 • copierea, decompilarea sau încercarea de a descoperi codul sursă al Platformei sau al Conținutului;
 • eliminarea, modificarea sau ascunderea oricăror drepturi de autor, mărci înregistrate sau alte notificări privind drepturile de proprietate incluse în Platformă sau în Conținut;

Orice utilizare a Platformei sau a Conținutului, alta decât cea autorizată în mod expres în acești Termeni, fără permisiunea prealabilă scrisă a Nexspot, este strict interzisă. O astfel de utilizare neautorizată poate încălca, de asemenea, legile aplicabile, inclusiv, fără limitare, legile privind drepturile de autor și mărcile. Cu excepția cazului în care se menționează explicit de Nexspot, nimic din acești Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală.

Sunteți singurul responsabil pentru tot conținutul pe care îl creați, îl transmiteți și/sau îl distribuiți prin intermediul Platformei (“Conținut al Utilizatorului“). Având în vedere acest lucru, sunteți de acord să nu creați, să transmiteți și/sau să distribuiți prin Platformă orice Conținut al Utilizatorului care:

 • este ilegal sau care ar constitui, încuraja sau furniza instrucțiuni pentru o infracțiune sau care încalcă drepturile oricărei părți, încalcă orice drept național sau internațional sau creează în orice alt mod vreun prejudiciu;
 • este defăimător, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hărțuitor, odios, amenințător, ofensator, discriminatoriu, abuziv,  invaziv de confidențialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, înșelător sau în alt mod inacceptabil;
 • prin care un utilizator se dă drept altă persoană sau entitate sau prin care se creează în mod greșit afilierea dumneavoastră cu o persoană sau o entitate;
 • poate încălca o marcă, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuală;
 • conține orice declarații, observații sau afirmații care nu reflectă opiniile și experiențele dumneavoastră sincere;
 • este conceput pentru a înșela sau păcăli utilizatorii Platformei;

Sunteți singurul responsabil pentru propriul comportament în timp ce accesați și utilizați Platforma. Sunteți de acord să utilizați Platforma numai în scopuri care sunt legale și în conformitate cu acești Termeni și cu orice legi sau regulamente aplicabile. Sunteți de acord că nu veți desfășura și nu veți permite niciunei terțe părți să desfășoare, inclusiv, dar fără a se limita la, oricare dintre următoarele:

 • să utilizați Platforma pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau să vă implicați, să încurajați sau să promovați orice activitate ilegală sau orice activitate care încalcă acești Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din când în când de către noi;
 • să utilizați Platforma pentru a încălca drepturile legale și interesele legitime ale celorlalți, inclusiv, dar fără a se limita la, transmiterea sau punerea la dispoziție în alt mod prin intermediul Platformei care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți;
 • să eliminați orice notificări privind drepturile de autor, mărcile sau alte drepturi de proprietate intelectuală în legătură cu Platforma sau în orice parte a acestuia;
 • să utilizați orice robot, algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfață care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa Platforma sau pentru a extrage date;
 • să încercați să indicați în orice mod că aveți o legătură cu noi, cu excepția cazului în care am consimțit în mod expres la o astfel de conduită;
 • să încărcați, trimiteți, distribuiți sau difuzați orice Conținut al Utilizatorului care ar putea fi interpretat în orice fel ca defăimător, ilegal, fraudulos, obscen, hărțuitor sau inacceptabil;
 • să distribuiți orice alte componente dăunătoare cum ar fi, inclusiv, dar fără a se limita la, viruși, fișiere corupte, defecte;
 • să indicați că sunteți orice o altă persoană prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
 • să exploatați Platforma pentru orice scop comercial neautorizat;
 • să accesați sau utilizați Platforma în scopul creării unui produs sau serviciu competitiv cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre;
 • să vă înregistrați pe Platformă în numele unei societăți, fără a avea dreptul de a reprezenta societatea respectivă;

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți Nexspot și pe oricare dintre agenții, angajații, agențiile de publicitate, licențiatorii, furnizorii sau partenerii noștri împotriva oricăror creanțe, daune, plăți, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli de orice fel sau natură, inclusiv costurile litigiilor, taxele legale și onorariile avocațiale care decurg din sau în orice fel sunt legate de (i) utilizarea Platformei; (ii) încălcarea acestor Termeni sau a drepturilor oricărei terțe părți; sau (iii) încălcarea legilor aplicabile în legătură cu conduita, accesul sau utilizarea Platformei.

Înțelegeți și sunteți de acord că utilizarea Platformei se realizează pe propriul dumneavoastră risc și că întregul risc privind calitatea, performanța, siguranța, acuratețea este la dumneavoastră. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, nu ne asumăm nicio garanție (explicite sau implicite, scrise sau orale) în legătură cu, fără limitare, Platforma, site-urile sau aplicațiile externe, precum, fără limitare, garanții implicite de comercializare, garanții implicite privind adecvarea pentru un anumit scop și garanții de neîncălcare a drepturilor unor persoane, garanții de acuratețe sau de fiabilitate. Nu garantăm că Platforma va îndeplini cerințele dumneavoastră sau că utilizarea Platformei va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori sau că Platforma nu conține componente dăunătoare cum ar fi viruși.

Nexspot acționează doar ca intermediar și nu este implicată în, și nu controlează, tranzacția efectivă dintre Clienți, Brokeri și Bănci. Ca urmare, Nexspot nu este responsabilă pentru (i) calitatea, siguranța, legalitatea, adevărul sau acuratețea Lead-urilor sau a Conținutului Utilizatorului, (ii) acuratețea ofertelor sau (iii) bonitatea Clienților.

Chiar dacă Nexspot își rezervă dreptul de a elimina, în mod discreționar, din când în când Conținutul Utilizatorului, Lead-urile, sau alte materiale din Platformă, Nexspot nu își asumă nicio obligație de a face acest lucru și în măsura permisă de lege, nu își asumă nicio răspundere pentru modul în care decide să elimine sau nu aceste elemente.

Recunoașteți și sunteți de acord că, în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, Nexspot nu va fi, în nici un caz, răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de orice altă terță parte pentru orice daune directe sau indirecte, inclusiv, dar fără a se limita la, daune-interese pentru pierderea profiturilor, (indiferent dacă sunt suportate direct sau indirect), pierderea reputației afacerii, costul achizițiilor de bunuri sau servicii înlocuitoare sau orice altă pierdere, rezultată din sau în legătură Platforma, indiferent de teoria răspunderii (contractuală sau delictuală).

Înțelegeți și sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru nicio încălcare sau întârziere a îndeplinirii obligațiilor noastre care rezultă din orice situație dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, acte sau omisiuni ale unor terțe părți, cutremur, incendiu, inundații, sau disfuncționalități tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc).

Recunoașteți că Platforma este bazată pe Internet și înțelegeți și acceptați riscurile de securitate inerente asociate acestor aplicații și site-uri web, inclusiv, dar fără a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defecțiune hardware sau software și riscul de accesare neautorizată de către terți a Contului dumneavoastră de Utilizator. Astfel, sunteți de acord că nu avem nici o răspundere pentru orice defecțiuni, eșecuri de comunicare, întârzieri, erori, sau orice încălcare a securității.

Platforma poate conține link-uri (legături URL) către site-uri sau resurse ale terților. Aceste link-uri (legături URL) către pagini terțe sunt furnizate doar pentru informare. În orice caz, în special din cauza caracterului volatil al informațiilor de pe Internet, Nexspot nu poate controla natura sau conținutul acestor surse externe și, prin urmare, nu este responsabilă și nici răspunzătoare pentru utilizarea sau indisponibilitatea site-urilor terților și nici pentru conținutul sau alte materiale disponibile pe site-urile terților pe care le-ați putea accesa prin intermediul Platformei noastre. 

Putem, la discreția noastră, cu sau fără notificare prealabilă și în orice moment, modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau funcționalitate a Platformei noastre.

În nici un caz Nexspot nu va fi răspunzătoare pentru restricționarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau funcționalitate a Platformei. 

În cazul în care încălcați acești Termeni, este posibil să suspendăm sau să încetăm în totalitate sau parțial accesul dumneavoastră la Platformă, la discreția noastră, imediat și fără notificare prealabilă, și să ștergem sau să dezactivăm Contul de Utilizator. Într-un astfel de caz, vă vom notifica în consecință.

De asemenea, putem anula, suspenda, bloca sau elimina anumite tipuri de Conținuturi, inclusiv, dar fără a se limita la Lead-uri, în cazul în care Conținutul respectiv încalcă dispozițiile acestor Termeni.

Utilizatorii au posibilitatea de a șterge Conturile de Utilizator și, într-un astfel de caz, toate informațiile lor de cont, vor fi șterse. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm anumite informații despre relația comercială cu utilizatorul respectiv, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. 

Nexspot poate cesiona acești Termeni și/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice și toate obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără consimțământul dumneavoastră. Toate dispozițiile cuprinse în acești termeni se extind și vor fi obligatorii pentru succesorii și cesionarii lui Nexspot. Nu aveți dreptul să cesionați acești Termeni sau oricare dintre drepturile și/sau obligațiile care decurg din acești Termeni unei alte persoane sau entități, fără acordul prealabil al Nexspot.

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații despre modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal. 

Dacă orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

Punerea în aplicare a acestor Termeni este exclusiv la discreția noastră și omisiunea noastră de a pune în aplicare oricare dintre dispozițiile Termenilor în anumite cazuri nu constituie o renunțare la dreptul nostru de a aplica acele dispoziții în alte cazuri.

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României. Orice dispută care decurge din sau are legătură cu acești Termeni sau cu Serviciile furnizate de Nexspot va fi de competența exclusivă a instanțelor din București, România.

Prin acceptarea acestor Termeni, acceptați în mod expres și sunteți de acord cu prevederile referitoare la limitările de răspundere (clauze: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16), alegerea legii și a jurisdicție (clauza 21), denunțarea unilaterală (clauze 16) și suspendarea executării (clauze 16).